0475 76 80 20

Verlichting voor uw woning of bedrijf

De Witte Elektro geeft u graag ook deskundig advies bij het kiezen van uw interieurverlichting. De juiste verlichting kiezen is immers hoegenaamd geen makkelijke opdracht. Deze keuze bepaalt namelijk mee hoe uw bedrijf, kantoor of woning er zal uitzien. Het geeft bovendien een bepaalde uitstraling en zorgt ervoor dat uw werk in een veilige en comfortabele omgeving kan uitgevoerd worden.

En of u nu kiest voor klassiek, modern, zakelijk koel of landelijk warm, uitbundig en opvallend of sober en kalm: de juiste verlichting accentueert de juiste sfeer. Indien u zelf over een ontwerp beschikt, is De Witte Elektro bereid u de nodige hulp te verlenen bij de realisatie. Wij denken met u mee en komen met gerichte ideeën voor elk specifiek detail.

De Witte ijvert hierbij voor juiste verhoudingen en beredeneert met zijn klanten wat de beste oplossing voor de beste prijs is. Samen met gerenommeerde vakmensen streven wij dan ook naar optimale en bovenal energiezuinige resultaten waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen.

Aarzel niet ons te contacteren. Wij staan graag tot uw dienst met het verstrekken van bijkomende informatie of het opmaken van een offerte op maat.

De Witte Elektro
Fazantenstraat 73
9080 - Lochristi
Gsm : 0475 76 80 20
info@dewitte-elektro.be
BTW BEBE 0843 595 340