0475 76 80 20

Alles voor nieuwbouw & renovatie

Naast het uitvoeren van elektriciteitswerken beschikt De Witte Elektro tevens over een ruime ervaring in databekabeling. Wij zijn met andere woorden gespecialiseerd in het professioneel uittekenen en installeren van allerhande lokale netwerken voor data, spraak, video en controlesignalen.

Deze databekabeling is essentieel aangezien iedereen weet dat vandaag de dag communicatie noodzakelijk is om een woning of bedrijfsruimte optimaal te laten renderen. Als basis hiervoor is de installatie van een goede gestructureerde bekabelinginfrastructuur dan ook van het allerhoogste belang, want uiteindelijk steunt het hele netwerk op het leggen van de correcte verbindingen.

Maar ook voor een herstelling of onderhoud van uw netwerkinfrastructuur bent u bij De Witte Elektro aan het juiste adres. En daar wij u niet in de kou willen laten staan is onze technische dienst 24 uur per dag bereikbaar. Bij dringende gevallen of eventuele storingen komt uw hulp bovendien bliksemsnel, zo zal een goed opgeleide monteur snel ter plaatse zijn om het probleem snel en adequaat op te lossen.

Verder staan wij uiteraard steeds tot uw dienst voor het verstrekken van de nodige informatie. Aarzel niet ons te contacteren voor bijkomende inlichtingen of een offerte.

De Witte Elektro
Fazantenstraat 73
9080 - Lochristi
Gsm : 0475 76 80 20
info@dewitte-elektro.be
BTW BEBE 0843 595 340